Piilolinssit vapauttavat näkemisen

Piilolinssit ovat silmälasien käyttäjälle näönkorjaamisen vaihtoehto ja mahdollisuus vaihteluun. Piilolaseilla on mahdollista korjata miltei kaikki taittovirheet ja ne soveltuvat lähes jokaiselle. Käytön edellytyksenä on vain kyky käsitellä ja hoitaa piilolaseja ohjeiden mukaisesti.

Piilolaseilla harrastat ilman rajoituksia

Nykyaikaisilla miellyttävän tuntuisilla piilolaseilla saat vapautta näkemiseesi. Esimerkiksi erilaisissa harrastuksissa piilolasien käyttö on usein kätevämpää ja jopa turvallisempaa kuin silmälasien käyttäminen.

Huolehdimme silmiesi hyvinvoinnista

Sovitamme laadukkaista piilolaseista tarpeisiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Piilolasien käyttö on turvallista, kunhan noudatat optikon ohjeita puhdistuksesta, säilytyksestä ja käyttöajoista. Säännölliset jälkitarkastukset ovat piilolasien turvallisen käytön perusedellytys silmiesi hyvinvoinnin ja linssin istuvuuden varmistamiseksi.

Laaja valikoima kertakäyttölinsseistä kuukausipiilolaseihin

Valikoimistamme löytyy kattavasti erilaisia piilolaseja kertakäyttölinsseistä yötä päivää pidettäviin kuukausipiilolaseihin. Löydät meiltä myös piilolaseihin kuuluvat hoitonesteet ja muut tarvikkeet.

Vaativatpa tarpeesi sitten harrastus-, juhla- tai jatkuvaa käyttöä, niin meiltä löydät sopivat ratkaisut.

pl