Työlasit ja suojalasit vahvuuksilla lisäävät turvallisuutta

Erityistyölasit ja vahvuuksilla varustetut suojalasit ovat yleiskäyttöön tarkoitettujen silmälasien lisäksi usein tarpeen töissä.

Erityistyölasit auttavat työnäköongelmissa

Erityistyölasit ovat usein tarpeen aikuisnäköisillä työntekijöillä, jos työympäristöä ei voi muuttaa siten, että yleislasit toimisivat moitteettomasti, eivätkä työpisteen ergonomian parannukset ratkaise työnäköongelmia. Erityistyölasit poikkeavat normaaleista yleiskäyttöön tarkoitetuista silmälaseista voimakkuuden, linssityypin tai linssien asennuksen suhteen. Mahdollinen erityistyölasitarve selvitetään työnäkötutkimuksessa.

Linssitetyt suojalasit tekevät työstä turvallisempaa

Silmien suojaaminen töissä on olennainen osa työturvallisuutta. Oikeanlaisilla silmäsuojaimilla työteho kasvaa ja työturvallisuus kasvaa tarkemman näkemisen ansiosta. Silmälasien käyttäjille omilla voimakkuuksilla valmistetut suojalasit ovat paras vaihtoehto.

Me toimitamme EN166 S/F-standardin mukaisia, sertifioituja suojalaseja, jotka täyttävät vaatimukset iskunkestävyydestä kehysten sekä linssien osalta. Suojalasien linssejä on saatavana yksi-, kaksi- ja monitehoina, syväterävinä sekä ns. mittarinlukijan linsseinä.

suojalasi